Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Κομοτηνή την 1η Οκτωβρίου το 7ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών

Το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χώρας, που δεν αφορά μόνο στον ποντιακό χώρο, θα γίνει φέτος στην Κομοτηνή.
Το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που οργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, θα διεξαχθεί φέτος το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης της Κομοτηνής.
Οσοι έχουν ζήσει και στο παρελθόν τα άλλα φεστιβάλ, ανυπομονούν ήδη να δουν μέσα στην αρένα, την είσοδο των χιλιάδων χορευτών από εκατοντάδες συλλόγους που θα έρθουν απ΄ όλη την Ελλάδα, να χορεύυν τους λεβέντικους χορούς του Πόντου και να σύεται (κυριολεκτικά) το κτήριο!!!
Όπως ανακοίνωσε ήδη η ΠΟΕ, οι χοροί που θα παρουσιαστούν στη συνέχεια από κάθε σύνδεσμο θα προέρχονται από τις περιοχές:
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (Σ.Πο.Σ) ,
-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ( ΚΑΡΣ)
-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ)
-ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΗΠΕΙΡΟΥ (ΓΑΡΑΣΑΡΗ)
-Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΠΑΦΡΑ)
-ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΝΗΣΩΝ (ΜΑΤΣΟΥΚΑ)



1 σχόλιο:

  1. Προσθέστε στο site σας widget, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες σας να βλέπουν online ελληνικές και ξένες σειρές, καθώς και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι ένα πολύ ελαφρύ, αλλά και πολύ χρήσιμο widget, που πρέπει να έχουν όλα τα blogs' ειδικά όσα ασχολούνται με την επικαιρότητα ή την Tv
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Δείτε πως εμφανίζεται πατώντας εδώ alieutis.blogspot.gr Μόλις εμφανιστεί το blog πατήστε πάνω στο εικονίδιο LIVE TV GREECE δεξιά
    Τι κερδίζεις βάζοντας αυτόν το πίνακα στο blog ή στο site σου?
    Ο κώδικας του πίνακα είναι γεμάτος με λέξεις κλειδιά keywords. Αυτές η λέξεις κλειδιά θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα στο blog ή site σας και θα ανεβάσει την κατάταξη του στις μηχανές αναζήτησης. Έλληνες από Ελλάδα και εξωτερικό ψάχνουν για ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ζωντανά από το ίντερνετ δωρεάν γιατί τα συνδρομητικά κοστίζουν .
    Για οποιαδήποτε απορία στείλε μου .. alieutis@gmail.com
    Πατήστε εδώ Gadget-online-blog ή επισκεφθείτε μας στο blogger-tips-hacks.blogspot.gr
    Αν προσθέσεις τον πίνακα σε λίγες εβδομάδες θα εμφανίζεται η ανάρτηση σου στην αναζήτηση της google διότι θα συνδέσει τις λέξεις κλειδιά που έχει ο πίνακας με το βλογκ σου . Όταν θα ψάχνει κάποιος να δει tv από το ίντερνετ θα μπαίνει από το blog σου διαβάζοντας επίσης και άρθρα από σένα ...
    Δες ένα παράδειγμα από δύο βλογκ που το έχουν αυτόν τον πίνακα πάνω από μήνα: πάνε στις Δημοφιλείς αναρτήσεις και θα δεις πως κάθε βδομάδα είναι στην πρώτη πεντάδα και έχουν ξεπεράσει τα 2000 views μόνο ώς μία ανάρτηση και συνεχίζουν να έχουν επισκεψιμότητα ..
    http://alieutis.blogspot.gr/
    http://krotida.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή